Praktisk Informasjon

Praktiske ting og ressurser

Praktisk Informasjon

Praktiske ting og ressurser

Ressurser

Hos oss i OPK kan du studere online. Vår nettbaserte undervisning benytter seg av It’s Learning som læringsplattform.

Hvis du ikke finner innloggingen til It’s learning, kan du finne den her – du må ha brukernavn og passord som du får fra OPK etter påmelding til studium:

Har du spørsmål?

Ta en prat med oss om du ikke finner svar.

Det er helt avhengig av hvilket studium du har lyst til å ta. Utgangspunktet for de fleste videregående helsefagstudier er Helse- og oppvekstfag, men det spørs jo hva du har lyst til å jobbe med. Om du går inn på hvert fag, kan du finne hvilke opptakskrav som gjelder for det enkelte faget. Ta kontakt med oss om du er usikker, så hjelper vi deg på vei.

JA – alle studenter er velkomne hos oss. Vi kan hjelpe deg med å sette deg inn i reglene for tilskudd til opplæring. Om man går på AAP ( arbeidsavklaringspenger ) er det også mulig å studere hos oss – i ditt eget tempo.

JA –  det nye permanente regelverket som trådte i kraft 1. oktober 2021, aksepteres det at man kan studere og motta dagpenger, men man må oppfylle visse krav: man må være helt arbeidsledig og være over 25 år for å ha mulighet for å kombinere utdanning og dagpenger. Hør med oss eller NAV om du er usikker.

NEI – vi har studenter i 20-årene til 60-årene. Om du ønsker å omskolere deg eller vil velge en annen yrkesvei, så har vi mange som studerer hos OPK for å nå målet sitt.

NEI – Du velger selv hvilken progresjon du vil ha på utdanningen din og vi lager et individuelt studieopplegg som passer for akkurat deg, og siden de fleste studiene er rene nettstudier, kan du studere hvor du vil og når du vil.

Sammenlignet med de aller fleste av våre konkurrenter, ligger vi stort sett lavere i pris. Vi har en målsetning om å levere god utdanning til fornuftig pris.

JA – Alle som underviser hos oss har lang erfaring med fagene de underviser i og er topp kompetente innen sine felt.

Kjøp bøkene hos en bokhandel, som norli.no eller haugenbok.no – Vi sender pensumliste med boktittel og forfatter like etter påmelding til studier. Hør med oss om du ikke finner ut av det, så hjelper vi deg.

JA – vi gir gratis veiledning til alle som tar kontakt med oss, gir råd og tips om hvordan man skal skaffe seg kompetansen man trenger og hvilke fag man må ta for å oppnå sine målsetninger.

Vi holder til i Krokstadelva – 1 times kjøring med bil fra Oslo – Tog 1 time fra Oslo til Mjøndalen stasjon også går man i ti minutter til oss – buss tar 1,5 time fra Oslo. Se kart og legg til veibeskrivelse her.

Bygg deg en bedre hverdag

ONLINE STUDIER FOR Å UTVIKLE KARRIEREn OG LIVET DITT